Adres: Sportlandschap

            Gasthuishoeven 2

            2640 Mortsel

 

De nieuwe danszaal in de Sporthaven  is vlot bereikbaar voor alle inwoners van Mortsel en omliggende gemeenten via alle mogelijke vervoersmiddelen.

    18698dfc 9bb4 4044 8420 55c86208e841

 

  • Met de auto is het sportlandschap goed bereikbaar via de R11. Er is momenteel een grote extra parking in aanleg.
  • Met de fiets kan je langs het vernieuwde fietspad langs de R11 vanuit Mortsel en Borsbeek veilig het sportlandschap bereiken. Vanuit Lint, Duffel, Hove, Kontich, Berchem of Antwerpen kom je er makkelijk via de fiets-o-strade F1 die Mechelen met Antwerpen verbindt. Ondertussen is ook de geplande fiets-o-strade Antwerpen-Lier (F11) bijna helemaal klaar. Ook deze passeert langs het sportlandschap.
  • De buslijnen 140 Hoboken Polderstad - UZA - Mortsel – Wijnegem en 141 Hoboken Polderstad - Wilrijk - UZA -Mortsel – Wijnegem  heeft vlakbij een halte
  • Te voet is de site is goed bereikbaar via wandelwegen en afgescheiden voetpaden. In de circulatieplannen is er een trap voorzien vanop de Drabstraat naar de R11 op de brug zodat de verbinding met Fort 4 en het intergemeentelijke zwembad Den Bessem veel korter wordt.
  • Met de trein: aan het station kan je een Bluebike huren.

vierkant kinemusikei dans 40

download

danspunt  

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.