Er zijn vele pistes bewandeld voor de voortzetting van onze danslessen en hebben enkele alternatieven hiervoor.

Doriane Dubost wil heel graag haar lessen verder zetten. Zij vraagt aan iedereen die interesse heeft, zowel kinderen, jongeren als volwassenen, om haar een seintje te geven. Bij voldoende aanvragen zal zij bekijken hoe ze de indeling kan maken en waar het kan plaats vinden . GSM: 0483 49 48 83 en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Giada gaf aan dat er volgens haar danslessen in het CC Berchem worden gegeven, ook voor volwassenen. Info: ccbe@antwerpen .be  03 286 88 20

De Dansacademie van Mortsel is  tevens bereid om extra dansers toe te laten. Momenteel zijn ze nog in beraad voor de volwassenen op woensdagavond maar de kans is groot dat het zal lukken. 

Uiteraard zal dit niet helemaal identiek zijn maar het lijkt ons een goed alternatief om je dansmoves verder te zetten.

De Academie voor Muziek, Woord & Dans biedt danslessen aan in Mortsel en deels ook in Kontich.

Leerlingen van 6 en 7 jaar (1e en 2e leerjaar) kunnen inschrijven voor dansinitiatie  (1.1 of 1.2 naargelang leeftijd). Momenteel zijn er nog enkele plaatsen op woensdag en is zaterdag volzet. We leggen echter een wachtlijst aan voor zaterdag en richten mogelijk een extra uur in.

Leerlingen van 8 jaar (3e leerjaar) of leerlingen jonger dan 12 zonder danservaring kunnen zich inschrijven voor danslab 2.1 (2x per week les op woensdag en vrijdag).

Leerlingen van 9 tot 12 jaar (4e tot 6e leerjaar) met danservaring volgen danslab in 2.2, 2.3 of 2.4 (2x per week).

Leerlingen van 12 tot 18 jaar krijgen een combinatie van klassieke en hedendaagse dans.

Leerlingen van 18 tot 26 jaar (geboortejaar 1994) kunnen aansluiten bij de lessen hedendaagse dans en de danscompagnie MAD mits voldoende vooropleiding.

We bekijken momenteel de opstart van een les volwassenen op woensdag van 19.00 tot 21.00 uur. Hierover volgt einde augustus meer info.

Voor algemene info kan je een kijkje nemen op www.amwdmortsel.be of het secretariaat contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor diegenen, die net als ik een passie voor Spanje hebben inclusief de Spaanse dansen, kan ik verwijzen naar de website van Martine Haesen. Haar lessen gaan door op maandag en woensdag in de Kaleidoscoop te Mortsel en vanaf september in onze gekende danszaal de Sporthaven.

In mijn lessen kan je terecht voor lichaamsbewustzijn, sierlijke handbewegingen, krachtig voetenwerk, ritmische uitdagingen en leuke passen combinaties.

Voor wie houdt van dansen, zich wil ontspannen en tegelijkertijd met lichaamsbeweging bezig wil zijn.

Een passie voor Spanje is meegenomen, maar niet noodzakelijk.

Naast de wekelijkse lessen zijn er ook regelmatig workshops met gastdocenten en één keer per jaar organiseer ik een workshop in Spanje tijdens het flamenco festival.

     

 Hopelijk vinden jullie je weg verder in de danswereld.

 

                                                                                      over

 
 
 

vierkant kinemusikei dans 40

danspunt  

Deze website gebruikt cookies om je surfervaring aangenamer te maken. Door verder te surfen ga je akkoord met het gebruik van deze cookies.